Selecteer een pagina

Betalen, verzenden en retourneren

Betalen

Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Je kan hiervoor kiezen uit één van onderstaande betaalmogelijkheden:

  • Bancontact
  • Overschrijving

Verzenden

Studio Amai streeft ernaar om bestellingen binnen de 7 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Er wordt enkel geleverd in België. De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Deze bedragen:

  • € 4,95 voor bestellingen via briefpost onder € 50,00
  • € 6,95 voor bestellingen via pakketpost onder € 50,00
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 50,00

Levering verloopt via Bpost. De meeste bestellingen worden via briefpost verstuurd.
Als je bestelling via pakketpost verstuurd wordt, ontvang je een track & trace code.

Ophalen

Wil je je aankoop graag zelf ophalen? Dat kan! Kies bij het afrekenen voor de optie ‘afhaling’ en Studio Amai contacteert je om een afspraak te maken. Deze optie is gratis.

Retourneren of omruilen

Retourneren of omruilen van je aankoop kan tot 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. Je dient Studio Amai (info@studioamai.be) hiervan altijd via email op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, dienen de artikelen terug gezonden worden in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd.

In het geval van omruiling neemt Studio Amai eenmalig de kosten voor het opnieuw verzenden van het omgeruilde artikel voor haar rekening.

In het geval van retourneren, betaalt Studio Amai enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door Studio Amai.